l'escola d'arts escèniques referent a les Terres de l'Ebre 
 

LA COMPANYIA


 

LA COMPANYIA DE LA EMTT està formada per alumnes que cursen estudis de postgraduat a l’escola (tant adults com juvenils).

 

La Companyia presenta projectes artístics de diversa índole, teatre musical, teatre de text i teatre de carrer. Neix amb la intenció que, paral·lelament als seus estudis teatrals, els alumnes entrin dins del món de la creació i posada en escena d'un espectacle.

 

Molt son els espectacles que, en aquests anys la Companyia ha portat dalt de l'escenari. Un dels projectes que ha perdurat durant més de de 4 anys ha estat SUPERHEROÏNES, un espectacle de teatre musical de creació pròpia, destinat a públic infantil i que va fer que les seves protagonistes arribessin a ser conegudes i estimades a tot el territori. Superheroïnes, va donar com a fruit EL NADAL DE LES SUPERHEROÏNES i  LA VOLTA AL MÓN DE LES SUPERHEROÏNES. 

També cal destacar la producció ELS PASTORETS de Joan Moreira, espectacle emmarcat dins de la tradició ebrenca, recuperant la peça de l'insigne autor, tan important al territori, i que ens acompanya cada Nadal.LA FAMILIA ADDAMS ha estat, potser, la producció més ambiciosa que ha assolit un gran èxit emplenant de gom a gom el Teatre Auditori Felip Pedrell.